Københavns Universitet

ONP: Dictionary of Old Norse Prose

Bibliography

Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12]

[Páll Eggert Ólason]. . Rvk., 1923-1932.

DIXII  
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] -   « »
DI XII (*1311›BLAdd 11242ˣ)  BLAdd 11242ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 20-21  45r
DI XII (*1363›AM 703 Vˣ)  AM 703 V 4°ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 22-24  1r-1v
DI XII (*1391›c1770-1780ˣ)  ? cf. ed. cit., 28
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 28-30  « »
DI XII (*[c1200]›AM 214ˣ)  AM 214 8°ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 3-15  34v-37r
DI XII (*1399›tr 1729ˣ)  ? cf. ed. cit., 31
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 31-33⁸  « »
DI XII (*1405›tr 1622)  Þjskjs K 24 : Hegranesþing : Miklibær í Blönduhlíð
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 36-37⁸  « »
DI XII (*1454›tr 1622)  Þjskjs K 1 : Norðurmúlaþing : Hofteigur á Jökulsáˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 44-45⁵  « »
DI XII (*1424›tr 1746ˣ)  ? cf. ed. cit., 39
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 39-40³  « »
DI XII (*1442›1847ˣ)  ? cf. ed. cit., 40
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 40-41  « »
DI XII ([c1451]: Holm 1)  Holm perg 1 fol
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 43³⁴-44  1r³³⁻³⁵
DI XII (*1467›Lbs 42ˣ)  Lbs 42 folˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 46-53  146-148
DI XII (*1474›c1830ˣ)  ? cf. ed. cit., 53
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 53-54  « »
DI XII (*1475›c1770ˣ)  ? cf. ed. cit., 55
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 55  « »
DI XII (*[1481]›Lbs 345ˣ)  Lbs 345 4°ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 60  218r-218v
DI XII (*1486›apogrˣ)  AM dipl isl apogr 4412ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 61-62  « »
DI XII (*1506›JS 213ˣ)  JS 213 4°ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 70  216-217
DI XII (*1489›Lbs 99ˣ)  Lbs 99 4°ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 62-64  45-47
DI XII (*[1490]›Lbs 65 Iˣ)  Lbs 65 I 4°ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 64-65  12r-12v
DI XII (*1502›Lbs 65 IIˣ)  Lbs 65 II 4°ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 68-69  9r-10r
DI XII (*1508›JS 222ˣ)  JS 222 4°ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 72⁶⁻²⁴  348
DI XII (*1522›AM 196ˣ)  AM 196 4°ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 78-79  174r-174v
DI XII (1529)  AM dipl isl fasc LIX 30
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 80  « »
DI XII (*1531›1764ˣ)  ? cf. ed. cit., 80
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 81  « »
DI XII (*1536›JS 149ˣ)  JS 149 4°ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 87  216v-217r
DI XII (*1537-1538›tr 1576ˣ)  AM dipl isl fasc LXXIV 5ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 87²¹⁻²⁸  « »
DI XII (*1538›AM 62 cˣ)  AM 62 c 8°ˣ
Páll E. Ólason 1923-1932 [DI 12] - 88  24v, 23v