Københavns Universitet

ONP: Dictionary of Old Norse Prose

Bibliography

Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1]

[Jón Sigurðsson]. . Kbh., 1857-1876.

DII  
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] -   « »
DI I (*[c1100]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 169  63r¹⁻⁸
DI I (*[c1120]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 174  62v
DI I (*[c1140]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 179-180  66r-66v
DI I (*1143›GKS 1812)  GKS 1812 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 185-186  5ra-5rb⁶
DI I (*[c1150]›c1541)  AM dipl isl fasc LXXII 1 b
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 198-199  1r¹⁻¹¹
DI I (*[c1150]›c1541)  AM dipl isl fasc LXXII 1 b
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 199-200  1r¹²⁻²²
DI I (*[c1150]›c1541)  AM dipl isl fasc LXXII 1 b
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 201  1r²³⁻³²
DI I (*[c1150]›c1541)  AM dipl isl fasc LXXII 1 b
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 203  1r³³⁻⁴⁷
DI I (*[c1150]›c1541)  AM dipl isl fasc LXXII 1 b
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 204  1r⁴⁸⁻⁵⁴
DI I (*[1173]›AM 186)  AM 186 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 221-223  57v(114)²⁰-59v(118)¹¹
DI I (*[1179]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 250  130r
DI I (*[c1176]›AM 186)  AM 186 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 231-233  59v(118)¹¹-61v(122)¹
DI I (*[c1176]›AM 186)  AM 186 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 234-235  61v(122)¹⁻¹⁵
DI I (*[1178]›AM 624)  AM 624 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 240-244  91-97⁸
DI I (*[1179]›apogrˣ)  AM dipl isl apogr 2045ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 248-249  « »
DI I (*[1179]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 249  130r
DI I (*[1179]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 251  130r-130v
DI I (*[1179]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 252  130v
DI I (*[1179]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 255  98¹²⁻²³
DI I (*[1179]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 255-256  54v-55r
DI I (*[1179]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 257  59²⁸⁻³⁵
DI I (*[1179]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 257  59³⁶⁻⁴³
DI I (*[1179]›AM 186)  AM 186 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 259-260  63r(125)⁵-63v(126)¹⁸
DI I (*[1180]›AM 186)  AM 186 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 262-264  61v(122)¹⁶-63r(125)⁴
DI I (*[1180]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 265  74v-75r
DI I (*[1180]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 266  77v-78r
DI I (*[1180]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 267  78v-79r
DI I (*[1180]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 268  79r
DI I (*[1180]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 269  80r
DI I (*[1180]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 270  80r-81r
DI I (*[1181]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 273-274  65r-65v
DI I (*[1181]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 275  104r
DI I (*[1181]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 275-276  103v-104r
DI I (*[1181]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 276-277  71¹⁰⁻¹⁵
DI I (*[1182]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 277-278  101r
DI I (*[c1185]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 278-279  104r-104v
DI I (*[c1186]›AM 259ˣ)  AM 259 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 282  100³⁻²³
DI I (*[1189]›AM 186)  AM 186 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 285-289  55v(110)-57v(114)²⁰
DI I (*[1190]›AM 186)  AM 186 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 290-291  63v(126)¹⁸-64v(128)
DI I (*[1198]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 303  56v-57r
DI I (*[1211]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 371-372  63r-63v
DI I (*[c1200]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 303-304  65v-66r
DI I (*[1203]›apogrˣ)  AM dipl isl apogr 2011ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 342  2³-3¹¹
DI I (*[c1209]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 355  26r
DI I ([c1200]: AM 279 a)  AM 279 a 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 305-306  12r(23)-12v(24)¹⁰
DI I (*[c1200]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 319-320  51¹⁻³⁶
DI I (*[1218]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 394-395  87⁹⁻³²
DI I (*[c1218]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 396  85¹³⁻¹⁹
DI I ([c1220]: AM 279 a)  AM 279 a 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 398-401  12v(24)¹¹-13r(25)⁹
DI I (*[c1220]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 402  75v-76v
DI I (*[c1220]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 403-404  59r-59v
DI I (*[c1220]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 405  54³²⁻³⁹
DI I (*[c1220]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 406  49³⁷⁻⁴⁴
DI I (*[c1220]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 407  50¹⁻⁸
DI I (*[c1220]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 408  49²⁸⁻³⁶
DI I (*[c1220]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 409  54⁴⁰⁻⁴⁶
DI I (*[c1220]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 410  56r-56v
DI I (*[c1220]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 411  54²⁵⁻³¹
DI I (*[c1220]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 413  65¹⁴⁻²⁶
DI I (*[c1220]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 416  74r-74v
DI I (*[c1220]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 417-418  76v⁹-77r
DI I (*[c1220]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 419  73v-74v
DI I (*[c1223]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 420-421  78r-78v
DI I (*[c1223]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 422-423  68v-69r
DI I (*[1224]›AM 48)  AM 48 8°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 442-444  27r(53)²-27v(54)²⁰
DI I (*[1224]›AM 350)  AM 350 fol
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 446-448  143ra⁷-143va⁴
DI I (*[1224]›AM 671)  AM 671 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 435-437  30r⁹-30v⁶
DI I (*[1224]›AM 344)  AM 344 fol
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 437-439  74ra-74rb²¹
DI I (*[1224]›AM 351)  AM 351 fol
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 439-441  95ra¹⁶-95va¹⁷
DI I (*[1224]›AM 175 a)  AM 175 a 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 448-450  22r(43)¹⁸-23r(45)¹⁰
DI I (*[1224]›AM 354)  AM 354 fol
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 451-453  24r²⁴-24v
DI I (*[1224]›AM 687 a)  AM 687 a 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 454-455  6v(12)²⁵⁻³⁹
DI I (*[1224]›AM 186)  AM 186 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 455-457  33v(66)⁶-34v(68)⁷
DI I (*[1224]›AM 456)  AM 456 12°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 458-459  127¹⁶-130⁹
DI I (*[1224]›AM 148)  AM 148 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 460  135v(270)¹⁸-136r(271)³
DI I (*[1224]›AM 136)  AM 136 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 461-462  131v(262)⁹-132r(263)²⁰
DI I (*[1224]›AM 135)  AM 135 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 463  110v(220)b⁴⁻²⁴
DI I (*[1224]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 465  68r-68v
DI I (*[1226]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 489-490  108¹⁻¹¹
DI I (*[1226]›AM 238ˣ)  AM 238 4°ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 491-492  40v-41r⁶
DI I (*[1226]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 496  107⁶⁻¹⁷
DI I (*[c1230]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 497-498  107³⁸⁻⁴⁹
DI I (*[1234]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 507  106³⁷-107⁵
DI I (*[1235]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 512-513  107¹⁷⁻³⁷
DI I (*[1238]›apogrˣ)  AM dipl isl apogr ? cf. ed. cit., 521
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 522  « »
DI I ([c1245])  AM dipl isl fasc LXV 1
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 536-537³  « »
DI I (*[c1245]›1710ˣ)  AM dipl isl apogr 2539ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 537³⁻²³  « »
DI I (*1247›AM 136)  AM 136 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 551-552  143r(285)²⁰-143v(286)
DI I (*1247›AM 45)  AM 45 8°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 553  9v(18)⁴-10r(19)⁴
DI I (*1247›AM 186)  AM 186 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 553  29v(58)⁸⁻¹⁸
DI I (*1247›AM 350)  AM 350 fol
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 560-561  121rb¹⁵-121vb⁵
DI I (*1247›AM 456)  AM 456 12°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 567  186⁹-187⁹
DI I (*1247›AM 186)  AM 186 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 567-568  30v(60)¹⁶-31r(61)¹¹
DI I (*1247›AM 45)  AM 45 8°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 568  9r(17)-9v(18)³
DI I (*1249›GKS 3269 a)  GKS 3269 a 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 573-574  103rb¹¹-103vb
DI I (*[c1250]›AM 264ˣ)  AM 264 4°ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 576-578  7v(13)²⁹-8v(15)¹⁸
DI I ([c1250]: AM 279 a)  AM 279 a 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 580  8r(15)
DI I (*[1257]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 592  73r
DI I (*[1258]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 594  118v-119r
DI I (*[1263]›AM 137)  AM 137 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 635-636  101r(201)¹³⁻³¹
DI I (*[1224]›AM 263ˣ)  AM 263 folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 466  75¹⁷⁻²⁴
StatVilhj var...: AM 136 4° (DI 1)  AM 136 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 560-561: var.app.  (“8”)  «146v(292)»
DI I (*[1258]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 596  69v-70r
DI I (*[1259]›Bps A II 1ˣ)  Bps A II 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 597  106r
DI I (*[1262]›AM 45)  AM 45 8°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 620-621  10r(19)⁵-10v(20)
DI I (*[1262]›StE 1ˣ)  StE 1ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 624  63
DI I (*[1262]›NKS 1265 Iˣ)  NKS 1265 I folˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 625  9r: marg.
DI I (*[1263]›AM 148)  AM 148 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 636-637  107r(213)¹⁹-107v(214)²⁰
DI I (*[1263]›AM 161)  AM 161 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 638-639  10v(20)-11r(21)
DI I (*[1263]›Steph 13ˣ)  Steph 13ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 639-640  3-4
DI I (*[1263]›AM 176)  AM 176 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 641-642  3v(6)-4r(7)
DI I (*[1263]›AM 170 a)  AM 170 a 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 643-644  5r(9)b¹⁶-5v(10)b⁹, 2v(4)a¹²⁻²¹
DI I (*[1263]›GKS 3267ˣ)  GKS 3267 4°ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 645-646  21r(41)-22r(43)
DI I (*[c1263]›GKS 3269 b)  GKS 3269 b 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 653  66ra²¹-66rb¹⁶
DI I (*[c1263]›AM 350)  AM 350 fol
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 654  74rb³-74va²
DI I (*[c1263]›Holm 9)  Holm perg 9 8°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 656-658  201r¹⁰-201v¹⁵, 211v¹¹-212v¹³
DI I (*[1264]›AM 175 a)  AM 175 a 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 670-671  19r(37)⁷⁻²³
DI I (*[1264]›GKS 3269 b)  GKS 3269 b 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 671-672  66vb
DI I (*[1264]›AM 157 b)  AM 157 b 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 674-675  27r(53)a-27r(53)b²⁴
DI I (*[1264]›AM 456)  AM 456 12°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 676  82⁶-83
DI I (*[1264]›AM 151)  AM 151 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 678-679  139v¹⁻²⁵
DI I (*[1264]›AM 168 b)  AM 168 b 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 681-682  12r(23)¹-12v(24)²
DI I (*[1264]›AM 128)  AM 128 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 684-685  82v(164)⁸⁻²⁷
DI I (*[1264]›AM 135)  AM 135 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 688  107r(213)a³⁶-107r(213)b¹⁸
DI I (*[1264]›AM 129)  AM 129 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 693-694  152r(303)⁶-152v(304)
DI I (*[1264]›AM 458)  AM 458 12°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 696-697  68¹²-70¹
DI I (*[1264]›DG 9)  DG 9
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 701-702  116v⁵-117r⁴
DI I (*[1264]›AM 147)  AM 147 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 703-704  107r(213)¹⁹-107v(214)¹⁴: palimpsest
DI I (*[1264]›Thott 2100)  Thott 2100 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 705-706  68r(135)b-68v(136)a
DI I (*[1264]›Thott 2101ˣ)  Thott 2101 4°ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 686-687  120v
DI I (*[1264]›Steph 13ˣ)  Steph 13ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 690-691  1-2
DI I (*[1264]›Ledreb 318)  Ledreb 318 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 698-699  167v²¹-168v³
DI I (*[1264]›Thott 2099)  Thott 2099 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 709  205v(412)-206v(414)
DI I (*[1264]›GKS 3274 aˣ)  GKS 3274 a 4°ˣ
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - 714-715  172r-172v
StatVilhj var...: AM 151 4° (DI 1)  AM 151 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - var.app.  (“11”)  «140r»
StatVilhj var...: AM 158 a 4° (DI 1)  AM 158 a 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - var.app.  (“6”)  «60r-60v»
StatVilhj var...: AM 160 4° (DI 1)  AM 160 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - var.app.  (“10”)  «124r-125r»
StatVilhj var...: AM 55 8° (DI 1)  AM 55 8°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - var.app.  (“12”)  «22v(44)-23r(45)»
StatVilhj var...: AM 456 12° (DI 1)  AM 456 12°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - var.app.  (“9”)  «47-48»
StatVilhj var...: Thott 596 8° (DI 1)  Thott 596 8°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - var.app.  (“14”)  «11v(22)-12r(23)»
StatVilhj var...: AM 458 12° (DI 1)  AM 458 12°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - var.app.  (“13”)  «36-37»
StatVilhj var...: GKS 3269 a 4° (DI 1)  GKS 3269 a 4°
Jón Sigurðsson 1857-1876 [DI 1] - var.app.  (“2”)  «102vb-103rb»